uvařil 22. 2. 2011 14:09
H O T O V O
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 2. 2011 14:09
H O T O V O
uvařil 22. 2. 2011 14:09
Zahustíme smetanou
uvařil 22. 2. 2011 14:08
Dodáme zbytek surovin a koření
uvařil 22. 2. 2011 14:07
Přidáme naložené maso
uvařil 22. 2. 2011 14:06
Na woku si zpěníme cibulku
uvařil 22. 2. 2011 14:06
Připravíme si mango a jablka
uvařil 22. 2. 2011 14:05
Maso naložíme
uvařil 22. 2. 2011 14:04
Dobrou chuť
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr