uvařila 12. 12. 2015 20:18
Tuky, které používám na pomazání roti
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 12. 2015 20:18
Tuky, které používám na pomazání roti
uvařila 12. 12. 2015 20:16
mnohem kvalitnější a chutnější česká mouka
uvařila 12. 12. 2015 20:15
originální indická mouka 10kg za 10 euro
uvařila 12. 12. 2015 20:15
pomazání máslem
uvařila 12. 12. 2015 20:13
nafukování se
uvařila 12. 12. 2015 20:13
flambování strana A
uvařila 12. 12. 2015 20:12
Pečení strana B
uvařila 12. 12. 2015 20:12
pečení strana A
uvařila 12. 12. 2015 20:10
válení 4
uvařila 12. 12. 2015 20:08
válení 3
uvařila 12. 12. 2015 20:08
válení 2
uvařila 12. 12. 2015 20:05
válení 1
uvařila 12. 12. 2015 20:05
pomoučení kuličky
uvařila 12. 12. 2015 20:04
zploštění kuličky
uvařila 12. 12. 2015 20:03
připraveno na pečení
uvařila 12. 12. 2015 20:02
kuličky odpočívají
uvařila 12. 12. 2015 20:02
připravené kuličky
uvařila 12. 12. 2015 20:00
vážení těsta na jednotlivé placky
uvařila 12. 12. 2015 19:52
Těsto uhnětené v domácí pekárně
uvařila 12. 12. 2015 19:52
Upečené placky
uvařila 12. 12. 2015 19:52
Ingredience v domácí pekárně
Francouzská cibulačka: Božský vyprošťovák, který se dostal z tržiště až na královský stůl
Mojito Pavlova od Terezy z Peče celá země: Slavný dezert spojený s ještě slavnějším koktejlem nadchne každého
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle