Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
JanaDorazinova uvařila 4. 10. 2017 07:17 Jablečný koláč s tvarohem a pudinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 4. 10. 2017 07:17 Jablečný koláč s tvarohem a pudinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 4. 10. 2017 07:17 Jablečný koláč s tvarohem a pudinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šťavnaté špekáčky: Jak je správně naříznout a jak vysoko nad ohněm je připravovat, aby byly dokonalé?
Ovoce, které můžete sklízet i na balkoně: Jahodníky kromě sladké úrody krásně kvetou a zdobí, ostružiny vydrží do prvních mrazíků