Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
lusinda uvařila 19. 1. 2010 11:48 Jablkovec s makovým mramorováním 0 0 Zobrazit detail Polito polevami Okomentovat
lusinda uvařila 19. 1. 2010 11:48 Jablkovec s makovým mramorováním 0 0 Zobrazit detail Už jen ta kávička chybí Okomentovat
Šéfkuchaři protestují: Nerušte Michelina v Česku! Je to absurdní a smutné, jako by vláda "zakázala" Facebook, zuří Kalina