Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Petra Dvor. uvařila 22. 3. 2023 06:35 Jablkový koláč s mandlovými kousky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
toprecepty.cz uvařil 4. 3. 2008 11:59 Jablkový koláč s mandlovými kousky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka