Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Johanka128 uvařila 25. 8. 2018 17:04 Jáhlový nákyp s jablky (bez cukru) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 25. 8. 2018 17:04 Jáhlový nákyp s jablky (bez cukru) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nepečené tatrankové kuličky: Voní oříšky a rumem, obalené v kokosu vypadají luxusně a chutnají božsky, přitom jsou jednoduché
25 foto Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“