Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Bibinka uvařila 18. 8. 2011 11:51 Jamieho těstoviny s houbami a petrželkou 0 0 Zobrazit detail Jamieho těstoviny s houbami a petrželkou Okomentovat
Bibinka uvařila 18. 8. 2011 11:51 Jamieho těstoviny s houbami a petrželkou 0 0 Zobrazit detail horní pohled... Okomentovat
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý