Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
Madla Novak uvařila 7. 2. 2016 08:43 Japonský cheesecake ze 3 surovin 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 7. 2. 2016 08:43 Japonský cheesecake ze 3 surovin 0 0 Zobrazit detail takto vypadá cheesecake po vytažení z vodní lázně v troubě Okomentovat
Madla Novak uvařila 7. 2. 2016 08:43 Japonský cheesecake ze 3 surovin 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání