uvařila 17. 5. 2012 20:24
zasypeme zbytkem cibule,přidáme všechny tekuté suroviny a pod poklicí pečeme 45minut,podáváme s bramborem,hodí se i rýže
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2012 20:24
zasypeme zbytkem cibule,přidáme všechny tekuté suroviny a pod poklicí pečeme 45minut,podáváme s bramborem,hodí se i rýže
uvařila 17. 5. 2012 18:12
mísu vymažeme sádlem,poklademe bramborami,česnekem,cibulí,libečkem a opepřenými játry
uvařila 17. 5. 2012 18:12
Játra"cibulajdy"
uvařila 17. 5. 2012 18:12
Červený, černý nebo bílý: Jak se liší různé druhy rybízů a jak je nejlépe zpracovat?
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Jak připravit dortová lízátka cake pops jako od cukráře? Tyhle kroky byste neměli podcenit!