uvařila 19. 11. 2015 15:49
Vhodná příloha-rýže,brambory
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 11. 2015 15:49
Vhodná příloha-rýže,brambory
uvařila 19. 11. 2015 15:48
Až se puštěná tekutina odpaří,lehce zaprášíme moukou,podlijeme a dusíme doměkka
uvařila 19. 11. 2015 15:48
Játra prudce ze všech stran orestujeme
uvařila 19. 11. 2015 15:48
Přidáme játra
uvařila 19. 11. 2015 15:48
Přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme
uvařila 19. 11. 2015 15:47
Osmažíme špek a po chvíli i slaninu
uvařila 19. 11. 2015 15:47
Detail hotového pokrmu
uvařila 19. 11. 2015 15:47
Játra na slanině (podle mámy)
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Biskupský chlebíček se správně peče na svatého Mikuláše. Víte, proč?
Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby