uvařila 19. 11. 2015 15:49
Vhodná příloha-rýže,brambory
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 11. 2015 15:49
Vhodná příloha-rýže,brambory
uvařila 19. 11. 2015 15:48
Až se puštěná tekutina odpaří,lehce zaprášíme moukou,podlijeme a dusíme doměkka
uvařila 19. 11. 2015 15:48
Játra prudce ze všech stran orestujeme
uvařila 19. 11. 2015 15:48
Přidáme játra
uvařila 19. 11. 2015 15:48
Přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme
uvařila 19. 11. 2015 15:47
Osmažíme špek a po chvíli i slaninu
uvařila 19. 11. 2015 15:47
Detail hotového pokrmu
uvařila 19. 11. 2015 15:47
Játra na slanině (podle mámy)
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky