Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Maryla337 uvařila 1. 11. 2017 07:05 Játra z laně na víně a zelenině 0 0 Zobrazit detail s bramborem Okomentovat
Maryla337 uvařila 29. 10. 2017 09:51 Játra z laně na víně a zelenině 0 0 Zobrazit detail Jatra z laně na víně se zeleninou Okomentovat
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu