uvařila 2. 9. 2011 21:14
můžeme podávat jen tak,nebo s bramborkaší a zeleninovým salátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2011 21:14
můžeme podávat jen tak,nebo s bramborkaší a zeleninovým salátem
uvařila 2. 9. 2011 21:11
můžete použít i hranatý ve stříbrném balení
uvařila 2. 9. 2011 21:11
obalíme v mouce,vajíčku,strouhance a znova ve vajíčku a zase do strouhanky
uvařila 2. 9. 2011 21:11
Játrový sýr smažený v trojobalu
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Karbanátky z vařených vajec a strouhaného sýra jsou překvapivě báječně šťavnaté, typickou chuť a vůni dodá majoránka
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde