Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit
Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
Ledvinky po uhersku: Potřebují předem naložit do mléčné lázně a jejich jemná chuť pak příjemně překvapí
Vaclav Fronek uvařil 1. 5. 2010 07:14 Jazyk vařený - vepřový 0 0 Zobrazit detail JAZYK VAŘENÝ - vepřový Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 1. 5. 2010 07:14 Jazyk vařený - vepřový 0 0 Zobrazit detail JAZYK vařený vepřový Okomentovat
Skořápky z velikonočních vajíček nevyhazujte! Vyčistíte s nimi vázu, hrnec i utěrky a ještě poslouží jako hnojivo