Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Ivace64 uvařila 15. 10. 2016 16:37 Jednoduchý "voňavý" sýr na topinku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Colombo65 20 min