Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Mirusha uvařila 17. 4. 2013 20:44 Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Vítěz Pohlreichova souboje restaurací Petr Kunc ze Salabky: Jsem perfekcionista a workoholik, do soutěže jsme šli vyhrát!
Kořeněné sušenky Speculatius vypadají krásně a ještě lépe chutnají, příprava je navíc velice snadná. Potřebují jen jemné zacházení
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky
Česneková vepřová roláda s pórkem, uzeným sýrem a uzeninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 isindy 60 min