uvařila 26. 8. 2015 19:37
Na přílohu se hodí například uvařené brambory,rozšťouchané s horkou smetanou a cibulovou natí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2015 19:37
Na přílohu se hodí například uvařené brambory,rozšťouchané s horkou smetanou a cibulovou natí
uvařila 26. 8. 2015 19:37
Osolíme,přidáme dobromysl a dusíme doměkka.Nakrájíme na porce a podáváme
uvařila 26. 8. 2015 19:37
Nakrájíme cibuli a zbytek čeneku,ve výpeku orestujeme,vložíme maso a podlijeme
uvařila 26. 8. 2015 19:37
V kastrolu rozehřejeme olej s máslem, odpočaté maso prudce po všech stranách opečeme a z kastrolu vyndáme na talíř.
uvařila 26. 8. 2015 19:36
Do upraveného masa prořízneme otvory a naplníme česnekem.Maso utáhneme provázkem, ze všech stran vetřeme zázvor a olej a nejlépe přes noc uložíme do lednice.
uvařila 26. 8. 2015 19:36
Detail šťávy
uvařila 26. 8. 2015 19:36
Jehněčí na česneku a dobromysli
uvařila 26. 8. 2015 19:36
Detail masa na řezu
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně