uvařila 15. 11. 2011 20:09
podáváme s osmaženým bramborem a plátky syrového jablka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 11. 2011 20:09
podáváme s osmaženým bramborem a plátky syrového jablka
uvařila 15. 11. 2011 20:07
20minut před dohotovením přidáme nakrájené jablko,po upečení vidličkou jablko rozmačkáme a přidáme máslo
uvařila 15. 11. 2011 20:05
Jehněčí na jablku
uvařila 15. 11. 2011 20:05
část použitých surovin,maso v marinádě
Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí