Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Eliza uvařila 6. 2. 2011 11:59 Jinak ochucená majonéza - nejen k minutce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 6. 2. 2011 11:59 Jinak ochucená majonéza - nejen k minutce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Josef Maršálek upekl muffiny s třešněmi a šalvějí: Ta udělá velké divadlo, ale pozor si dejte na teplotu másla, radí cukrář