Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
varilamyskakasicku uvařila 7. 5. 2014 18:51 Kachní játra na na cibulce, baby špenátu a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 5. 2014 18:51 Kachní játra na na cibulce, baby špenátu a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 5. 2014 18:51 Kachní játra na na cibulce, baby špenátu a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Odborník na výživu Pavel Suchánek: Zázračná metoda na hubnutí neexistuje, ale jogurt či libové maso k večeři pomohou
Holka u plotny peče: Moravské koláčky povidláčky jsou plněné tvarohem a povidly a díky perníkové drobence krásně voní