uvařila 16. 12. 2013 16:17
Po usmažení dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný truk a poté podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 12. 2013 16:17
Po usmažení dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný truk a poté podáváme
uvařila 16. 12. 2013 16:16
Obalené v těstíčku klademe do rozehřátého oleje a smažíme do zlatavé barvy
uvařila 16. 12. 2013 16:15
Část použitých surovin+postup práce
uvařila 16. 12. 2013 16:15
Na řezu
uvařila 16. 12. 2013 16:15
uvařila 16. 12. 2013 16:15
Kaki v utajení
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Hmoždíře jsou skvělými pomocníky nejen na drcení koření. Jaké mají další výhody a proč jsou nejoblíbenější ty z mramoru a žuly?
Staročeské míry a váhy: Co znamenal žejdlík, co holba a kolik gramů měl kvintlík? Připomeňme si staré časy
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok