uvařila 16. 6. 2015 21:12
Podáváme s knedlíkem,hodí se i osmažené brambory,nebo hranolky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 6. 2015 21:12
Podáváme s knedlíkem,hodí se i osmažené brambory,nebo hranolky
uvařila 16. 6. 2015 21:11
Povolené máslo promícháme se lžící mouky,přidáme do šťávy a necháme provařit.Přidáme porce masa a prohřejeme
uvařila 16. 6. 2015 21:11
Dusíme doměkka.Maso naporcujeme a šťávu propasírujeme
uvařila 16. 6. 2015 21:11
Do uzavíratelné nádobky připravíme marinádu a maso naložíme nejlépe přes noc.Poté ma tuku osmažíme česnek,necháme zatáhnout maso a dámemarinádu
uvařila 16. 6. 2015 21:10
Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou
uvařila 16. 6. 2015 21:10
uvařila 16. 6. 2015 21:10
Část použitých surovin
Pečeme s Ivou: Mini trdelníky zvládnete doma a jeden vás vyjde na pouhé dvě koruny!
Zemanův hradní šéfkuchař: Prezident miluje šunku s křenem a „nemusí“ žemlovku. Na novoroční oběd bude mít tyto tři chody
Nejlepší slaná snídaně? Jednoznačně hemenex! Jak šunku s vejci dovést k dokonalosti?