Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Díky low carb dietě zhubla 40 kilo a postavila na tom své podnikání. Teď Hanka z Poděbrad peče skvělé „dietní“ dorty
Radek Kašpárek vzpomíná, jak narazil s moravským zelím: S babiččiným receptem mě poslali do háje, říká
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil 2. 6. 2024 14:00 Kapustová polévka s červenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Otevírací doba obchodů na Vánoce 2023: Kde nakoupíte na Štědrý den a jak bude otevřeno na silvestra i Nový rok
5 foto Retro okénko: Příběh růžového porcelánu zdobeného zlatem a kvítky. Jak poznáte ten pravý a kolik za něj zaplatíte?