Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
savlinka uvařila 4. 4. 2016 12:51 Kapustová polévka se smetanou, bramborem a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 4. 11. 2015 13:11 Kapustová polévka se smetanou, bramborem a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 4. 11. 2015 13:11 Kapustová polévka se smetanou, bramborem a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 večeří z ředkviček: Připravte si svěží pomazánku, grilované či pečené ředkvičky jako přílohu nebo báječnou pikantní polévku
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti