Ostravsky Gastrošef připravuje speciální míchaná vajíčka: Voní tvarůžky a skvělou chuť doplňuje také slanina
Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Janka 46 uvařila 1. 6. 2013 18:36 Kapustove ragu s bramborovymi plackami 0 0 Zobrazit detail duseni Okomentovat
Janka 46 uvařila 1. 6. 2013 18:36 Kapustove ragu s bramborovymi plackami 0 0 Zobrazit detail placky Okomentovat
Janka 46 uvařila 1. 6. 2013 18:36 Kapustove ragu s bramborovymi plackami 0 0 Zobrazit detail Pripraveno ke snedku Okomentovat
Retro okénko: Máslové Bebe sušenky se vyrábějí již od 50. let minulého století a dodnes se používají do mnoha dezertů