Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit
Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
Ledvinky po uhersku: Potřebují předem naložit do mléčné lázně a jejich jemná chuť pak příjemně překvapí
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:55 Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:55 Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Královna Alžběta II. a princ Filip: Na jejich svatbě se podávala tříchodová snídaně, součástí byla dušená koroptev
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!