uvařil 11. 9. 2017 15:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 9. 2017 15:24
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Potažené větrníky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Větrníky 2. vrstva - karamelová šlehačka (měla jsem řidší základ, proto je i šlehačka řidší)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Plnění větrníků - žloutková šlehačka
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Hotové potažené věnečky (vlevo dobrý fondán, vpravo už tuhnul)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Plnění věnečků (na pohled nic moc, asistovaly obě děti :D )
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Dobarvení a dochucení polevy kulérem na větrníky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Připravená poleva na věnečky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Fondánová poleva před ředěním a rozehřátím
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Fondánová poleva
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Příprava karamelové šlehačky - vmíchávání karamelového základu do smetany
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Příprava žloutkové šlehačky - Žloutkový krém přidaný do našlehané smetany
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Karamelový základ na šlehačku
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Utavený cukr před přidáním smetany (nebo vody v případě kuléru)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Žloutkový krém (my v něm máme trošku cucky)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Po upečení
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Věnečky před pečením
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Řezaná trubička
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Větrníčky před pečením
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Víno chudáků, které pil i Kristus na kříži. Ocet sloužil jako lék i mýdlo římských vojáků
Koláče po babičce: Vynikající nadýchané a krásně vláčné pečivo bude ještě lepší, když po upečení okraje potřeme speciální směsí
Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku