Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Marie Svarcova uvařila 15. 3. 2016 12:13 Karotková polévka se smetanou a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 3. 2016 12:13 Karotková polévka se smetanou a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 3. 2016 12:13 Karotková polévka se smetanou a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení