Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Veronika.Hrozna uvařila 10. 2. 2014 20:20 Kaštanové košíčky se šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veronika.Hrozna uvařila 10. 2. 2014 20:20 Kaštanové košíčky se šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veronika.Hrozna uvařila 10. 2. 2014 20:20 Kaštanové košíčky se šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nepečené tiramisu kuličky jako součást vánočního cukroví: Voní po kávě a kakau a zvládne je připravit i úplný amatér
Jak vybrat domácí zmrzlinovač a kolik za něj zaplatíte? Důležitý je příkon i kompresor, ale kvalita se vyplatí!