Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
JanaB1 uvařila 28. 2. 2014 21:24 Kávové řezy s krémem pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 28. 2. 2014 21:24 Kávové řezy s krémem pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Česká houska byla oceněna odborníky jako jedno z nejlepších druhů pečiva. Zaujala i klasická veka nebo jidáše
Mřížkový koláč podle osvědčeného receptu je vláčný a nadýchaný. Zkombinujte povidla a tvarohovou náplň a budete se oblizovat