uvařila 2. 10. 2013 16:44
Díky cibuli a mrkvi je kečup dostatečně hustý, nemusí se dlouho redukovat na sporáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2013 16:44
Díky cibuli a mrkvi je kečup dostatečně hustý, nemusí se dlouho redukovat na sporáku
uvařila 2. 10. 2013 16:43
Kastrol dáme na sporák a na největší plotýnce na plný výkon za stálého promíchávání necháme mírně odpařit.Pomocí trychtýře horké plníme do lahví a zavíčkujeme
uvařila 2. 10. 2013 16:43
Rozmixovanou zeleninu propasírujeme do většího kastrolu přes husté síto
uvařila 2. 10. 2013 16:43
Do papiňáku dáme pokrájenou zeleninu,koření,sůl a ocet a vaříme 20minut.Poté ponorným mixérem rozmixujeme na hustou kaši
uvařila 2. 10. 2013 16:42
Část použitých surovin
uvařila 2. 10. 2013 16:40
Z uvedeného množství surovin připravíme 2,8litru hustého kečupu
uvařila 2. 10. 2013 16:37
Kečup"cibuláč"z papiňáku
Britská pomazánka marmite: Chutná po kvasnicích, je plná vitaminu B a potěší i milovníky piva!
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Opravdu musí být těsto uleželé? Upečte nejlepší cukroví s pomocí vědy!