Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
JanaDorazinova uvařila 11. 11. 2015 10:01 Kedluben smažený v kukuřičné strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 11. 11. 2015 10:01 Kedluben smažený v kukuřičné strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
24 foto Vychytávky slaví deset let: Díky nim jsem se naučil vařit spoustu skvělých věcí, říká moderátor Láďa Hruška
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let