Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
HankaPu uvařila 11. 8. 2009 14:42 Kedlubnová polévka s rýží 0 0 Zobrazit detail Kedlubnová polévka s rýží Okomentovat
HankaPu uvařila 11. 8. 2009 14:42 Kedlubnová polévka s rýží 0 0 Zobrazit detail Kedlubnová polévka s rýží Okomentovat
Kynuté křupavé preclíčky jako za starých časů: Na první postní neděli jsou jako stvořené a návštěvy je ocení
8 foto Testovali jsme ginger shoty: V některých je jen malé množství zázvoru, ten nejsilnější vás ale opravdu „protáhne“