uvařil 21. 3. 2023 10:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 3. 2023 10:43
uvařil 14. 11. 2017 16:15
uvařila 13. 6. 2013 15:03
Chutné je i s bramborem
uvařila 13. 6. 2013 15:03
Podáváme s pečeným masem a knedlíkem
uvařila 13. 6. 2013 15:00
Česnek a zázvor prolisujeme,přidáme ke kedlubnám společně s jablky a ml.zázvorem.Dáme citron.šťávu a ještě 5minut dusíme
uvařila 13. 6. 2013 14:59
Orestujeme kmín s cibulí.Přidáme kedlubny,osolíme,promícháme 10minut dusíme
uvařila 13. 6. 2013 14:59
Část použitých surovin
uvařila 13. 6. 2013 14:59
S pečeným masem
uvařila 13. 6. 2013 14:59
Kedlubnové zelí s jablkem a zázvorem
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny