Velikonoce u babičky: Tradiční špenát voní česnekem i špekem, jeho příprava je navíc velmi snadná a zvládne ji i začátečník
jarka skrobakova uvařila 27. 4. 2014 13:33 Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 15. 4. 2014 15:30 Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 15. 4. 2014 15:28 Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 11. 4. 2014 15:53 Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro cukroví: Sandokanovy oči ze tří vrstev, domácí čokoláda ve formičkách nebo falešné Ferrero Rocher přijdou k chuti i dnes