uvařila 26. 6. 2013 20:35
Druhý den překlopíme na talířek,dozdobíme podle své chuti a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2013 20:35
Druhý den překlopíme na talířek,dozdobíme podle své chuti a podáváme
uvařila 26. 6. 2013 20:34
Plníme do olejem lehce vymazaných tvořítek a dáme přes noc do lednice
uvařila 26. 6. 2013 20:34
K rozmixovanému ananasu přidáme kefír popřípadě cukr,promícháme,dáme margotku,želatinu a opět promícháme
uvařila 26. 6. 2013 20:33
Margotku nastrouiháme
uvařila 26. 6. 2013 20:33
Ananas rozmixujeme
uvařila 26. 6. 2013 20:33
V teplém mléce si necháme nabobtnat želatinu
uvařila 26. 6. 2013 20:32
Použité suroviny
uvařila 26. 6. 2013 20:29
uvařila 26. 6. 2013 20:28
s margotkou a ananasem
uvařila 26. 6. 2013 20:28
Kefírová nepečená mlska
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Svačina pro malé nezbedy: Specialistka Margit Slimáková radí, jak ji doma nachystat levně a pestře
Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem