uvařila 31. 5. 2012 20:34
polévka je velice pikantní a navinulé chuti
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2012 20:34
polévka je velice pikantní a navinulé chuti
uvařila 31. 5. 2012 20:33
Přilijeme kefír,opepříme,necháme provařit a na talíři dozdobíme odloženou slaninkou a lístky celeru
uvařila 31. 5. 2012 20:31
Ponorným mixérem rozmixujeme.Přilijeme mléko,necháme provřít,přidáme vejce,rozmícháme a 2minuty povaříme
uvařila 31. 5. 2012 20:29
Použité suroviny.Osmažíme slaninu,přidáme cibuli a řapíky celeru,necháme zavadnout,zalijemelijeme vodou a vaříme
uvařila 31. 5. 2012 20:29
Kefírový zeleninový krém
uvařila 31. 5. 2012 20:29
detail
Přidáno před 34 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 09:16
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Bylinky za oknem: Jak jednoduše vypěstovat řeřichu? Několik porcí zdraví vás vyjde jen na 13 Kč!
Skořicové šneky s arašídovým máslem: Jemně nadýchané pečivo z kynutého těsta voní skořicí a snadno se připravuje