Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Josef vede rodinou firmu, která i v Praze prodává hotovky od 45 korun: Jsme tu pro ty, kteří na tom nejsou finančně dobře, říká
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 17:38 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 17:33 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 17:33 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Peče celá země: Jak na obrácený jablečný koláč tarte tatin? Podle Josefa Maršálka jsou důležité tyhle tři kroky
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná