uvařila 27. 4. 2011 18:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 4. 2011 18:56
uvařila 2. 3. 2011 23:36
osmahneme cibulku,žampióny/přidáme klobásky,papriku a mouku/podlijeme a dusíme
uvařila 2. 3. 2011 23:36
uvařila 2. 3. 2011 23:36
Klobásky s žampióny v koprové smetaně
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná