Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
bara.it uvařila 22. 9. 2015 07:28 Knedlíčky do polévky z králičích jater 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 1. 8. 2009 19:46 Knedlíčky do polévky z králičích jater 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 1. 8. 2009 19:46 Knedlíčky do polévky z králičích jater 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice