uvařila 20. 10. 2019 18:37
Bosáky jsou tužší knedlíky, nenasákavé, jako většinou knedlíky ze syrových brambor bývají, ale nejsou tvrdé..
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2019 18:37
Bosáky jsou tužší knedlíky, nenasákavé, jako většinou knedlíky ze syrových brambor bývají, ale nejsou tvrdé..
uvařila 20. 10. 2019 18:37
Uděláme malé knedlíčky velikosti tenisáku a vaříme v osolené vodě 12 - 15 minut
uvařila 20. 10. 2019 18:37
Uvařené vybereme děrovanou naběračkou a každý 2x propíchneme vidličkou nebo překrojíme.
uvařila 20. 10. 2019 18:37
Kostičky rohlíku pod brambory a moukou skoro nejsou vidět, ale jsou tam!
uvařila 20. 10. 2019 18:37
Zpracujeme těsto a necháme 20 - 30 minut odpočinout, aby rohlíky natáhly vlhkost z brambor.
uvařila 20. 10. 2019 18:37
Bosáky a zelí k pečenému masu
Voňavé makové loupáky od Terezy z Peče celá země: Drahé máslo nahraďte sádlem, pomůže to skvělé chuti, říká
Svačiny pro děti zdravě a chutně: Chytré tipy, co dobrého sbalit capartovi do školní aktovky
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče