Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jak skladovat ředkvičky? Vlhký papírový ubrousek nebo miska s vodou jsou sázkou na jistotu, na oživení je dobré znát pár fíglů
Merylas uvařila 31. 1. 2012 20:50 Knedlíky z grahamového a celozrnného pečiva 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 31. 1. 2012 20:50 Knedlíky z grahamového a celozrnného pečiva 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro cukrárna: Kremrole z jemného křehkého těsta plněné nadýchanou náplní z bílků a cukru se rozplývají na jazyku
28 foto Uzeniny vyrábějí v rodině Čejkových již více než 100 let. Vyhlášená je jejich tlačenka podle receptu po dědovi