Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Marie Svarcova uvařila 12. 2. 2024 07:59 Kobližky se sušeným droždím plněné po smažení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 2. 2024 07:59 Kobližky se sušeným droždím plněné po smažení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 2. 2024 07:59 Kobližky se sušeným droždím plněné po smažení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 2. 2024 07:59 Kobližky se sušeným droždím plněné po smažení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lovecký řízek neboli Jägerschnitzel: Podává se s lahodnou houbovou omáčkou a špeclemi, nebo s křupavými hranolky
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár