Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:57 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:55 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 6. 11. 2010 10:52 Kohout (kohút) na víně po burgundsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sytá zeleninová polévka s ovesnými vločkami: Důležité je vločky předem opražit a přidat hodně česneku, vůni dodá majoránka
Australské sušenky byly původně určeny pro vojáky, dnes patří mezi oblíbené cukrovinky a takhle jednoduše se dělají