uvařila 19. 1. 2020 15:47
Buchta vychladla a servírujeme. Tentokrát je s čerstvými borůvkami.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2020 15:47
Buchta vychladla a servírujeme. Tentokrát je s čerstvými borůvkami.
uvařila 19. 1. 2020 15:47
uvařila 19. 1. 2020 15:47
Po sundání alobalu jsem zvýšila teplotu na 180 st. a dopekla.
uvařila 19. 1. 2020 15:47
Asi po deseti minutách po odkrytí povrch zrůžověl - buchta je dopečená.
uvařila 19. 1. 2020 15:47
Prvních cca 25 minut jsem pekla při 170 st. zakryté alobalem.
uvařila 22. 6. 2019 20:15
uvařila 22. 6. 2019 20:15
Jak zvýšit příjem železa nejen ve veganské stravě
Kde jsou v Praze nejlepší smažáky? Nadchla nás obyčejná hospůdka na Vinohradech, smažák za 159 Kč byl boží
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli