uvařila 5. 12. 2013 13:32
dnešní oběd
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 12. 2013 13:32
dnešní oběd
uvařila 29. 11. 2013 20:03
Dobrou chuť!
uvařila 29. 11. 2013 20:02
Upečené nakrájíme jako sekanou...
uvařila 29. 11. 2013 20:01
napěchujeme do pekáčku...
uvařila 29. 11. 2013 19:59
promíchaná masa...
uvařila 29. 11. 2013 19:59
Kořeněné a zapečené mleté maso
uvařila 29. 11. 2013 19:59
Kořeněné a zapečené mleté maso
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr