uvařila 26. 6. 2010 12:09
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2010 12:09
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
uvařila 26. 6. 2010 12:09
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
uvařila 26. 6. 2010 12:09
detail...
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu