uvařila 5. 6. 2014 11:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 6. 2014 11:00
uvařila 5. 6. 2014 10:59
uvařila 3. 6. 2013 19:16
Černý bez v plném květu.Dole už značně oškubaný:-)
uvařila 3. 6. 2013 19:14
U nás už opravdu kvete
uvařila 31. 5. 2013 18:44
Přebytečný tuk necháme vsáknout do papírové utěrky a podáváme
uvařila 31. 5. 2013 18:43
Otočíme a pozvolna smažíme z druhé strany
uvařila 31. 5. 2013 18:43
Po usmažení z jedné strany nůžkama odstřihneme stopky
uvařila 31. 5. 2013 18:42
Smažíme pozvolna v rozehřátém tuku
uvařila 31. 5. 2013 18:42
Po odpočinutí přidáme prášek do pečiva a květy pořádně v těstíčku obalíme
uvařila 31. 5. 2013 18:41
Z kefíru a mouky připravíme těstíčko,do kterého vmícháme nasekaný libeček a medvědí česnek se solí
uvařila 31. 5. 2013 18:41
Květy kosmatice+velká hrst lístků libečku
uvařila 31. 5. 2013 18:40
Část použitých surovin
uvařila 31. 5. 2013 18:40
Detail na řezu
uvařila 31. 5. 2013 18:40
uvařila 31. 5. 2013 18:40
Kosmatice(květ černého bezu)v kefírovo-bylinkovém těstíčku
Pralinky nejen z Belgie: Ty domácí se hodí jako cukroví i jako originální jedlý dárek
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární dort: Voní meruňkami a čokoládou a je krásně vláčný