uvařila 26. 5. 2014 18:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 5. 2014 18:27
uvařila 26. 5. 2014 18:26
Květy namáčíme v těstíčku a pozvolna smažíme do zlatavé barvy
uvařila 26. 5. 2014 18:26
Nastrouhanou a osolenou ředkvičku necháme vypotit.Umícháme těstíčko,přidáme ředkvičky,prášek do peč., koření a znova promícháme
uvařila 26. 5. 2014 18:26
Část použitých surovin
uvařila 26. 5. 2014 18:25
Detail usmažené dobroty
uvařila 26. 5. 2014 18:25
Kosmatice v ředkvičkovém kabátku
uvařila 26. 5. 2014 18:25
Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Zpěvák Freddie Mercury miloval indickou kuchyni a nejvíc si oblíbil tento britský slaný koláč s masem
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí