Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
ralbyk uvařil 27. 11. 2011 12:35 Kotleta na smetaně s pečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail hotové brambory Okomentovat
ralbyk uvařil 27. 11. 2011 12:35 Kotleta na smetaně s pečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail maso v pekáči Okomentovat
ralbyk uvařil 27. 11. 2011 12:35 Kotleta na smetaně s pečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail už na talíři Okomentovat
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle
Jahodová klevela jako od babičky: Na vynikající alternativu zavařeniny stačí jen dvě ingredience a skvěle ochutí lívance