Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Drahos z kamene uvařil 18. 3. 2016 11:47 Králičí stehna a restované portobelo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 18. 3. 2016 11:47 Králičí stehna a restované portobelo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 18. 3. 2016 11:46 Králičí stehna a restované portobelo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu